• Ενημερωθείτε για τις μοναδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που παρέχουμε!

    περισσότερα
Επικοινωνία

Παρακαλώ εισάγετε τον 5-ψήφιο κωδικό ασφαλείας:

Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Στην αρχή

Συνεργείο αυτοκινήτων SUBARU SPORT CENTER στους Αγίους Αναργύρους


Το συνεργείο αυτοκινήτων Παν. Καλφακάκος ΕΠΕ – Subaru Sport Center διαθέτει πολυετή εμπειρία και την κατάλληλη τεχνογνωσία στο χώρο της επισκευής και βελτίωσης αυτοκινήτων.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως επισκευές αυτοκινήτων.

Διαθέτουμε 15ετή εμπειρία εργασιών στο after sales service και όλες οι εργασίες μας συνοδεύονται από εγγύηση τριών ετών καλής λειτουργίας.

Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα, το συνεργείο αυτοκινήτων Subaru Sport center στους Αγίους Αναργύρους, προσφέρει διευκόλυνση πληρωμών, καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης έως ότου τελειώσουν οι εργασίες.

Αναλαμβάνουμε από την επισκευή και βελτίωση του αυτοκινήτου σας έως και τη τοποθέτηση υγραερίου, ενώ παράλληλα είμαστε φανοποιείο και βαφείο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.